Liedon kunnankirjasto

Aukiolot

Maanantai-keskiviikko 10-19, torstai 13-19, perjantai 10-18, lauantai 10-15.
Aattopäivinä 10-16.

Katso poikkeusaukiolot

Osoite

Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Liedon kunnankirjasto

Liedon pääkirjasto sijaitsee aivan Liedon keskustassa, vuonna 1993 valmistuneen kunnantalon ensimmäisessä kerroksessa. Kirjastossa aikuisten ja lasten kokoelmat on sijoitettu omiksi osastoikseen. Lehtisalissa voit lukea sanoma- ja aikakauslehtiä. Käsikirjastotilassa voit syventyä opiskeluun tai selailla sinne sijoitettua taidekirjojen kokoelmaa. Kirjaston kokoelmassa on 77 000 kirjaa, 3000 DVD-levyä ja 1800 e-kirjaa.

Lapsia innostavat kirjaston tietokilpailut, satutunnit ja erilaiset lasten tapahtumat. Aikuiset voivat puolestaan nauttia kirjaston järjestämistä maksuttomista kulttuuritapahtumista.

Kirjastoauto palvelee Liedon taajamien asukkaita ja koululaisia. Keskuskoulun ja lukion kirjasto on avoinna oppilaille ja koulun henkilökunnalle kaikkina koulupäivinä. Ilmaristen koulukirjasto palvelee keskiviikosta perjantaihin, ja alakoulujen kirjastovirkailija on paikalla eri alakouluilla vuoropäivinä viikoittain. Kouluilla on kaikkiaan 62 000 aineiston kokoelma.

Uutuuskirjoja voit lainata helposti ja varaamatta kirjastossa paikalla olevasta Jokeri-kokoelmasta. Jokerien laina-aika on kaksi viikkoa. Jokeria ei voi varata eikä uusia. Tutustu myös kirjaston aineistonäyttelyihin! Niistä löydät monta mielenkiintoista kirjaa. Aineiston voit itse lainata lainausautomaatilla.

Kirjaston asiakaspalvelu neuvoo sinua kaikissa kirjastoasioissa.

Omat tiedot